Hello Guest

Help with 87 Samurai

  • 4 Replies
  • 238 Views

0 Members and 9 Guests are viewing this topic.

*

Online fordem

  • 3814
  • 134
  • Gender: Male
'98 SQ420 Grand Vitara
'05 JB420 Grand Vitara

*

Offline BVRocker

  • 6
  • 0
  • ZUKIWORLD Online!
Re: Help with 87 Samurai
« Reply #4 on: Yesterday at 03:01:50 AM »
Problem found... bad connection on the fuse holder...

*

Offline BVRocker

  • 6
  • 0
  • ZUKIWORLD Online!
Re: Help with 87 Samurai
« Reply #3 on: November 10, 2018, 06:03:47 AM »
Go to Ack's FAQ, download and print the wiring schematics and use them to verify you're getting power to the dash cluster - you're most likely not - use the schematics to find where you're losing the power supply.

What or where is. ACK’s

*

Online fordem

  • 3814
  • 134
  • Gender: Male
Re: Help with 87 Samurai
« Reply #2 on: November 09, 2018, 01:46:05 PM »
Go to Ack's FAQ, download and print the wiring schematics and use them to verify you're getting power to the dash cluster - you're most likely not - use the schematics to find where you're losing the power supply.
'98 SQ420 Grand Vitara
'05 JB420 Grand Vitara

*

Offline BVRocker

  • 6
  • 0
  • ZUKIWORLD Online!
Help with 87 Samurai
« Reply #1 on: November 09, 2018, 03:20:23 AM »
Need help I have a 87 samurai and while running it checking out other problems my samurai just quit... nothing works on dash temp and fuel gauge don’t show anything no light on dash.... but Engine will turn over with key but not start... my samurai is stock with 1.3 engine... I have check most of the electric connections and I have checked all fuses with a ohm meter...
When the engine died I lost everything to the gauge unit in dash...